Circle of Nine - Polski Serwer Diablo II 1.11b i PvP 1.10

Realm Circle of Nine jest włączony.

Kraina Diablo 2 jest włączona (1 z 2 gs działa) PvM i PvP.

Listopad 23, 2008, 06:33:22 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
ShoutBox

...ładuję...

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Jeżeli ktoś jeszcze nie zauważył to pod adresami:
http://c9realm.com lub http://c9realm.pl
znajduje się nowa strona realmu.

Strona główna   Pomoc Szukaj Użytkownicy Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Vista 64  (Przeczytany 999 razy)
bt_borys
Ma?omówny
*

Zobacz profil Email
« : Styczeń 11, 2008, 12:56:33 »

Hi mam takie pytanie odnosnie visty 64  bity. Jeśli programy przystosowane pod system 32 bitowe zainstaluje na 64 bitowym systemie to bede one kompatybilne ? Czy np zainstaluje program "nazwa" pod system 32 bitowy na 64 bitowym to bedzie dziala on w trybie 32 czy wogole ? prosze o odp albo jakies linki jak ktos by wiedzial. Co to systemu vista to zdobywa powoli uznanie jeszcze jak wyjdzie sp to powinno sie wszystko ustabilizowac ale wlasnie rozwazam kupno kompa i wybor 32 czy 64 viste .pozdro
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2008, 12:58:13 wysłane przez bt_borys » Zapisane
Lukaniu
Ma?omówny
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Styczeń 11, 2008, 08:44:21 »

Z tego co mi  wiadomo a raczej sie znam na tym to  niepowinno być żadnych problemów tak jak z XP.
Wersja XP PL jest tylko 32 bitowa, a 64 raczej niema bo nigdzie niewidziałem takiej a więc jak ktoś chce XP Pl a ma kompa 64 bitowego to instaluje 32 i chodzi stabilnie Mrugnięcie
Choć ja narazie odradzam viste osobiście ponieważ jest niedopracowana
qwer
Ma?omówny
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Luty 12, 2008, 04:23:29 »

Vista to szit nad szitami... tot ylko bardziej mocozerny i osiagozerny system ktory ma troszku rozwiazan wiecej niz xp i wiecej bajerow graficznych ktore i tak sa mierne...

proponuje albo xp 64 bit ( ale i tak odradzalbym jeszcze wersje 64 bitowe)

najlepiej proponuje Windows MX RGB bay Malcolmx ( mozna zlaezc altwo w necie... to najlepszy windos z seri mv, najszybszy i najstabilneijszy)
Dixtra-AZM-
AZM Member
Ma?omówny
*

Ojciec Rydzyk

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Luty 13, 2008, 06:40:00 »

a on obsluguje 4 giga ramu czy tak samo jak win xp i vista 32 bit 3.25 czy cos kolo tego
Azalayah
Operator
Circle of Nine

Ma?omówny

<3 Cloud Strife

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Lipiec 13, 2008, 11:08:30 »

No wlasnie ja od kilku dni mam Viste 32 bit ale oprocz paru graficznych zmian nie widze niczego czym by tu sie mozna bylo zachwycac...
Jak juz jestesmy w temacie Visty, moze ktos wie czemu jak wlaczam gre to uruchamia mi sie dopiero po 10 min ?
Pozatym mh nie dziala a juz wyprobowalam z 3, i nie widze zadnego ktory bylby kompatybilny ...
Moze ktos gra na Viscie 32 i jego mh dziala i moze pomoc w tym temacie ?
Co do Visty problemem jest tez np. stworzenie nowej partycji - ja z 90 Gb partycji moge utworzyc druga partycje o max 40 Gb -_-

Z gory dzieki
NiNo
Ma?omówny
*

« Odpowiedz #5 : Lipiec 14, 2008, 08:07:31 »

azz a partycja jest pusta? z mh nie pograsz na viscie, bynajmniej dopoki takowego nie zrobia
Z tego co mi  wiadomo a raczej sie znam(...)
Choć ja narazie odradzam viste osobiście ponieważ jest niedopracowana
jak sam powiedziales nie znasz sie a o zabobonach pierdolisz ;/ vista byla niedopracowana sp1 duzo zmienil chociaz dalej jest wnerwiajaca, bynajmniej przez piersze 2 tyg
Vista to szit nad szitami... tot ylko bardziej mocozerny i osiagozerny system ktory ma troszku rozwiazan wiecej niz xp i wiecej bajerow graficznych ktore i tak sa mierne...

proponuje albo xp 64 bit ( ale i tak odradzalbym jeszcze wersje 64 bitowe)

najlepiej proponuje Windows MX RGB bay Malcolmx ( mozna zlaezc altwo w necie... to najlepszy windos z seri mv, najszybszy i najstabilneijszy)
omg, widziales ty w ogole viste na oczy? czy jak zwyke pierdolisz bo ktos na jakims forum napisal o viscie zaraz po jej wydaniu a ty dalej pieprzysz o tym samym? stabilnosc visty jest duzo wieksza odkiedy wyszedl sp1 i jest caly czas poprawiana, pitolisz tez o tym ze vista ma za duzo bajerow, a zwykly xp w porownaniu do xp mx to co? przeciez winxp mx to okrojona z bajerow i niepotrzebnych rzeczy wersja xpka ktory i tak ma sporo "bajerow" mniej lub bardziej przydatnych
a co do pochlaniania mocy to moge sie zalozyc ze majac 2 takie same notebooki z xp i z vista albo beda chodzic tak samo dlugo albo vista bedzie minimalnie lepsza
Azalayah
Operator
Circle of Nine

Ma?omówny

<3 Cloud Strife

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Lipiec 16, 2008, 05:11:07 »

azz a partycja jest pusta? z mh nie pograsz na viscie, bynajmniej dopoki takowego nie zrobia

Mam partycje C ktora miala 100 Gb i z tej moglam utworzyc 2 partycje o pojemnosci niecalego 40 Gb niestety. Na prtycji jest system a poniewaz nie lubie miec wszystkiego na 1 partycji (najczesciej mam partycje systemowa + reszta na innej partycji) to chcialam wieksza czesc pustego miejsca przeniesc i w tym momencie uniknac balaganu na dysku. Niestety dupa, wymaga to wiekszej zabawy etc. Teraz mnie to wkurza bo mam na C 67 Gb (26 Gb free), E : Hp Recovery (8.9 Gb - co uwazam za najwieksza strate miejsca), H 33.5 Gb ( H utworzony byl z wczesniejszego duzego C... ) i do tego jeszcze 1 partycja Os_TOOLS - 1.5 Gb Oo Bajzel jakich malo...
BTW czy jest to normalne ze jak sie dostaje nowego kompa z legalnym systemen to nie ma do tego orginalnego cd ? Co jesli mi padnie dysk to musze nowy system kupowac czy co.. ?
Pozdro
NiNo
Ma?omówny
*

« Odpowiedz #7 : Lipiec 16, 2008, 08:23:00 »

jesli kupujesz laptopa z zainstalowanym systemem to jest jak najbardziej normalne, ze nie dostajesz plyty, od tego masz wlasnie to hp recovery i zaloze sie ze jeszcze dostalas plytke oznaczona jako recovery - poza tym masz do laptopa przyklejonego stickera [taka najklejka z cd-keyem] wiec mozesz zainstalowac system z innych plytek +], jednak jesli chcesz podzielic c na kilka czesci to musisz sie pobawic partycion magic-kiem [jakos tak sie pisze Język]
factory
BoH Member
Ma?omówny
*

Alfa i Omega

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Sierpień 05, 2008, 01:51:58 »

zabawa particion magic na dysku na ktorym jest system kończy się w 90% reinstalacja o ile program da podzielić dysk na partycje bo nie zawsze pozwala. 
Azalayah
Operator
Circle of Nine

Ma?omówny

<3 Cloud Strife

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Sierpień 21, 2008, 10:28:23 »

Wogole to znalazl ktos juz jakiegos normalnego mh do Visty gdzie pokazuje moby normalnie jak na kazdej mapie ? Czy nadal nic nie ma ? Bo jak ja szukam to albo nie dziala, albo error, albo jak dostalam mh od jednego z graczy to owszem, mapa dziala ale stworkow juz nie widac, i nijak idzie to wlaczyc zeby je widac bylo ^^

Pozdro
pankrok
Ma?omówny
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Sierpień 21, 2008, 10:52:03 »

może to coś pomoże?Co?
http://www.gamerzplanet.net/forums/diablo/221548-diablo-2-expansion-maphack-vista-xp.html
Azalayah
Operator
Circle of Nine

Ma?omówny

<3 Cloud Strife

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Sierpień 21, 2008, 11:07:46 »

Dzieki juz zabieram sie do testowania Chichot
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Google-Pagerank.pl - Pozycjonowanie + SEO

Google visited last this page Dzisiaj o 06:21:05
kwatery w zakopanem | dachy | zakładki | Teksty | tłumaczenia | pozycjonowaniu
Pizzeria Jelenia Góra - Urząd skarbowy lublin - Pożyczki - Kraków noclegi - Nieruchomości Zakopane - Tekstunie na L - odzież - Novision