soul[9]
Circle of Nine Member
Ma?omówny
über pr0 sk1ll0r
|
widzialem jakis dobry serw, ponad 4000 ppl, c6interlude 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spin
KoG Member
Ma?omówny
|
Soul proponuje ten serv http://www.supremel2.com/ ....ful c5 ponad 2000 graczy online...niedawno zostal otwarty... rate 15. jak chcesz to wbijaj . ja zaczne niedlugo
|
|
|
|
|
|
Pytasz czy mam kompleks Boga? Ja jestem Bogiem! 
|
|
|
|
Myxir
|
fajna gierka ale nie da sie w nia pograc na dłuższy czas na jakimś serwerze ponieważ czasem przejmują go donatorzy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azalayah
|
Myxir ja bym sie w tej kwestii z Toba nie zgodzila- ja ponad 2 lata gralam na L2German i nie bylo zadnych plusow dla tych co dotowali, nie mozna bylo kupic itemow etc. Nie gram juz bo serwer sie popsul i wladze przejeli nie donatorzy a durna administracja ktora niestety z czasem sie zmienila...ale swojego czasu mialam tam duzo przyjaciol  pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bet
|
Sprawa jest banalnie prosta co do wyboru serwa bo przeleciałem wszystkie znaczne i wiele mniejszych..Everlast forever (nie ma korupcji niemal i itemów za kasę), obłsuga bardzo dobra, balans najlepszy co do postaci, sklepów i całej otoczki gry i żaden inny serwer nie dorównuje Everkowi z polskojęzycznych a i zachodnie muszą ostro walczyć by dorównać..Zapraszam do klanu BloodBrothers i mojego alliance (ally) chociaż teraz ponieważ mało gram władzę trzyma tam Chuck (Norris) wespół z Elithem i Claviusem, ale jak napiszecie do BBL (BloodBrothers) powołując się na Paula (Paul to ja w L2) to chętnie was przyjmą o ile nie jesteście nobami całkiem (przyjmujemy tylko graczy pvp lub chętnych do pvp i coś umiejących w pvp). GL i miłej gry  Jeżeli chcecie fun duży wybierzcie x30 jeżeli mozół i pot x4, ale osobiście polecę x30 raty bo dużo więcej się dzieje w mass pvp i tworzeniu nowych klanów sił i układów zdobywaniu zamków i odbijaniu sobie Bossów ( o kluczowe Bossy jest ciągle ostra walka..) Zapraszajcie graczy z EVERLAST I INNYCH serwerów na C9 koniecznie i do grania w D2 i.....DIII !
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2008, 10:55:19 wysłane przez bet »
|
|
|
|
|
|
manfred
|
Ja gram na http://graveland.plSą dwa serwery: Bartz x4 - LOW RATE Sieghardt x666 - PvP Server  Osobiście polecam zabawę na PvP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azalayah
|
Ja gralam ponad rok na L2German - www.l2german.net , nie ma donacji za itemy, jedynie kto chce to wplaca na utrzymanie serwera. Nie ma lagow bardzo rzadkie pady, czasami stawiaja fajne dodatkowe serwery, jedynym minusem moze byc dla co poniektorych jezyk niemiecki. Ogolnie fajni ludzie nie ma jakiegos chamstwa etc (na to ja szczegolnie zwracam uwage na serwach - zeby byla fajna atmosfera). Teraz jest tam L2 Kamael, wiec w miare swieze patche. Ogolnie jeszcze kiedys chetnie tam wroce ale to straszliwie zjada czas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|