Circle of Nine - Polski Serwer Diablo II 1.11b i PvP 1.10

Realm Circle of Nine jest włączony.

Kraina Diablo 2 jest włączona (1 z 2 gs działa) PvM i PvP.

Listopad 23, 2008, 06:17:26 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
ShoutBox

...ładuję...

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Jeżeli ktoś jeszcze nie zauważył to pod adresami:
http://c9realm.com lub http://c9realm.pl
znajduje się nowa strona realmu.

Strona główna   Pomoc Szukaj Użytkownicy Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Diablo III  (Przeczytany 2764 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rafu
Ma?omówny
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 29, 2008, 11:21:36 »

Nie no teraz napisalem na pewno Duży uśmiech
Btw. kto to gosta? Duży uśmiech

Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
NiNo
Ma?omówny
*

« Odpowiedz #16 : Czerwiec 30, 2008, 09:14:25 »

nvm ;/
Neko
Ma?omówny
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 30, 2008, 11:38:14 »

Bedzie single player jak w poprzednich wersjach? Bo nie ukrywam ze najpierw pogralbym tak heheh, wtedy fabula by mnie interesowala
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2008, 11:39:45 wysłane przez Neko » Zapisane
Fimer[9]
Administrator
Circle of Nine

Ma?omówny

« Odpowiedz #18 : Czerwiec 30, 2008, 01:14:16 »

bedzie single

inf
Ma?omówny
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Czerwiec 30, 2008, 07:34:08 »

ten pierwszy raz mozna przejsc calosc wspolnie, gadajac ze wszystkimi npc, zeby poznac fabule, nie trzeba singla meczyc, tzn taka mam nadzieje - ze bedzie to mozliwe :-)
YanPL
Ma?omówny
*

« Odpowiedz #20 : Czerwiec 30, 2008, 07:58:39 »

moje pytanie:
przewidywana cena w Polsce?
Volantis
Global Moderator
Ma?omówny

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 30, 2008, 10:20:53 »

nieznana na dzien dzisiejszy
vHs
Ma?omówny
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #22 : Lipiec 01, 2008, 06:18:49 »

imo to bedzie niewypał... a dlaczego?
Popatrzcie na Diablo II... to jest sieczka. Setki potworów zabijamy klikając myszką, rzucamy czary w zawracająco szybkim tępie, uderzamy jeszcze szybciej. Teraz grafika sie zmieni, detale sie zmienią i grywalnośc się zmieni. Technika idzie do przodu i wszystko stara się być jak najbardziej realistyczne... dlatego pewnie barbarzyńca nie będzie atakował machając rękami jak oszalały, tylko wyprowadzając celne i fajnie wyglądające ciosy, a czarodziejka nie bedzie puszczala zamieci raz po raz, tylko pewnie pomacha troche rękami, pokrzyczy i lekko uniesie sie w powietrzu, zanim z jej rąk wypadnie jakas kulka. Sadze, ze bedzie to wygladac troche jak NwN  a potworków bedzie trzeba szukać po mapach Mrugnięcie ale obym sie mylił.
Volantis
Global Moderator
Ma?omówny

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Lipiec 01, 2008, 06:21:30 »

potworkow bedzie trzeba szukac po mapach?Co? ogladales gameplay?

ta gra nadal pozostanie sieczka taka jaka byla ;p Najgorsze moze byc to, ze moze byc za latwa i szybko moze sie znudzic.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2008, 07:57:08 wysłane przez Volantis » Zapisane
YanPL
Ma?omówny
*

« Odpowiedz #24 : Lipiec 02, 2008, 04:38:34 »

rozwiązania graficzne nie muszą być wrogiem grywalności... w NoXa grałeś? (jak ja uwielbiałem hit'n'run z iron golemami... Mrugnięcie albo tę zróżnicowaną fabułę, czy też radochę z używania młota Chichot) cienie za rogiem, wyłączalne tekstury podłogi, systemy rozmytych partykuł, wyraźniejsza mapa, i odbijanie czarów tarczami tylko z określonych kierunków (nie było bloku tarczą na plecach Język)
brakowało tam tylko rozwinięcia itemów, rozwóju postaci ciekawszego, battlenetu. Ale tamto dopiero była akcja i sieczka... niach Język
Azalayah
Operator
Circle of Nine

Ma?omówny

<3 Cloud Strife

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #25 : Lipiec 03, 2008, 09:48:18 »

Jak dla mnie, trailer I klasa  - az wywoluje u mnie dreszczyk Chichot Co do gameplay jest ok, co mnie sie niezbyt podoba to za duzo krwi. Troche przesadzili. Ale jeszcze duzo moze sie zmienic. Co moze sie stac problemem - na tym gameplay cala sprawa troche wyglada prosto i to mnie martwi. Tzn  wiadomo ze barb jest taranem i moze duzo na sobie zatrzymac ale jeden skok i wszystkie stworki naokolo niego rip ? Troche za prosto. Ciekawi mnie jak zrobia sorc i amazonke.Natomiast bardzo podoba mi sie bardzo mozliwosc zmiany plci. Co do podobienstwa zgadzam sie z Infem.
Jak na poczatek wyglada b. dobrze - zobaczymy co bedzie dalej.- Wiadomo ze nie ma mozliwosci na wydanie gry ktora sie wszystkim podoba. Mrugnięcie Ale na 100% bede grac, jesli wyjdzie. W to poprostu trzeba zagrac.
NiNo
Ma?omówny
*

« Odpowiedz #26 : Lipiec 03, 2008, 08:29:04 »

to bylo do pokazania jak walka bedzie wygladac, zauwazylas ze wszystkie stworki na poczatku padaly po 1 ciosie? dlatego pewnie po skoku tez padaja, pozniej juz skoku nie pokazali jak to mialoby wygladac w normalnej grze na normalnym poziomie
bet
Lider
Circle of Nine

Ma?omówny

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Lipiec 04, 2008, 09:16:52 »

Pewnie ogólnie będzie grywalna, ale mam zastrzeżenia duże co do zapowiedzi: mały jak na dzisiejsze czasy świat, typowa mordownia za mało możliwości eksploracji terenu (dużego terenu - jaki by chciało wielu graczy) + rozwoju wielowątkowego postaci co dziś jest bardzo ważne i właśnie wygląda też że małe lokacje dość jak na dzisiejsze czasy oczywiście o wiele większe od D2..Ogólnie chyba początki wyglądają na nieudane i jak zwykle trudne..może się to zmieni. Grafa urozmaicona na pewno też zbrojownia ja zwykle u Blizza ale to na dziś ZA MAŁO..czekam na rozwój gry ponad hacknslash lub mordobicie 3D+izometryczny i tyle..Chciałbym urozmaiconego handlu, wypraw i baaardzo rozbudowanego systemu pvp (mass i single pvp oraz typowego arena-pvp) i oczywiście przeogromnego świata nie do ogarnięcia..Po prostu milionowy Mef lub 5 milionowy pindel już nie jest cool ..to było fajne z 5 lat temu..bogacenie się umacnianie postaci i ekwipunku powinno być duuuuużo bardziej złożone i zależne nie tylko od czasu spędzonego przy zabijaniu Bossa ale też od Musku..gracza jego umiejętności negocjacji z innymi, handlu , nietypowych i trafnych strategicznie dla klanu i gracza i party decyzji i tak dalej - mógłbym długo nawijać ale przyjrzyjcie się organizacji klanu i alliance chociażby w L2 i układach jakie panują między wrogami i sojusznikami i mnóstwem taktyk bitewnych oraz dotyczących umacniania graczy/klanu - polecam zostanie chociaż na miesiąc szefem wielkiego klanu lub lepiej Lordem Alliance na dużym serwie L2 lub WOW to poczujecie ocb.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2008, 09:35:02 wysłane przez bet » Zapisane
inf
Ma?omówny
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #28 : Lipiec 04, 2008, 10:05:30 »

#up
Prawde mowiac - Twoje mniemania na temat d3 to dla mnie najgorsza opcja jaka blizz moglby skrzywdzic ta gre. Diablo =/= MMORPG, ktorych i tak jest za duzo.
bet
Lider
Circle of Nine

Ma?omówny

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #29 : Lipiec 04, 2008, 10:15:52 »

O gustach się nie dyskutuje możesz lubić zamiatać setki potworków po raz tysięczny lub milionowy bossa..jednak jestem pewien że tak mało gra w D2 ludzi ponieważ to już się przejadło..ale możesz dalej eksterminować hordy zła..Tak prawdę mówiąc nie chciałem typowego czystego MMORPG ale hacknslash+mmorpg+wyjątkowy klimat i diabelna dynamika gry (szczególnie pvp) Diablo = mega hit - ale to tylko mój gust..
Strony: 1 [2] 3 4   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Google-Pagerank.pl - Pozycjonowanie + SEO

Google visited last this page Dzisiaj o 06:13:15
audiobook | Praca przez internet | 1% | Zbiór cytatów | apartment Krakow | praca wp
Pozycjonowanie stron www - meble biurowe - apteka internetowa - opisy na gg - ogłoszenia - Szafy laboratoryjne - Nieruchomości Słupsk - legalizacja gazomierzy