|
Fimer[9]
|
 |
« : Czerwiec 28, 2008, 02:00:22 » |
|
Co myślicie o tym nowym tytule? Jak dla mnie gameplay znakomity, nieco podobieństwa do WoWa, ale jednak trzyma mroczny klimat i to mi się najbardziej podoba. http://www.youtube.com/v/zjN_8Z-NZe8&rel=0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zielak
|
stara gwardio- wracajmy do tej pieknej gry i zmierzmy sie z silami zla !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inf
|
Witch doctor troche warcraftem zalatuje, ta kwestia akurat mi sie nie podoba, podobnie jak wplyw na otoczenie i lokacje troche cukierkowe. Ciekaw jestem jak bedzie przedstawiala sie reszta klas. Sety pewnie beda kozackie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volantis
|
najwazniejsze jest to, jak bedzie wygladala kwestia multiplayera 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inf
|
z tego co widac to tak jak i teraz - mam nadzieje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ven
Ma?omówny
|
Widok jest taki sam jak w d2, myślicie że nie będzie można obrócić kamery ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fimer[9]
|
Mam nadzieje, ze multi bedzie zblizone do tego co teraz jest, czyli czat i opcje dolaczania/ustawiania limitu gier. Ciekawe czy zwieksza max liczbe graczy w jednej grze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andi
Circle of Nine Member
Ma?omówny
|
mam nadzieje ze klimat bedzie taki sam jak gdy zaczynalem czyli old sqlowy i zeby stare mordy wrocily.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inf
|
Nikt jesio o pvp nie wspomnial. Urozmaicen w UJ i jeszcze troche, ciekawe gdzie i jak beda rozgrywane duele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zielak
|
JA CHCE TO !!!:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fimer[9]
|
pewnie beda jakies areny do pvp, albo nawet cos w stylu osobnych specjalnych gier (battlegrounds?) mam nadzieje ze bedzie to urozmaicone i zbalansowane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rafu
|
to blizzard wiec na pewno sie nei zawiedziemy 
|
|
|
|
|
|
 Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
|
|
|
NiNo
Ma?omówny
|
skonczcie z tym podobno - mowie glownie do rafu, gry.onet.pl maja tyle wspolnego z tym co zaplanowal blizzard co gosta z mozgiem ;/, i mam nadzieje ze te stare mordy kupia oryginala to popykamy na cbn zanim wyjdzie gs i pvpgn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|