|
c9-Total
|
 |
« : Październik 08, 2007, 06:48:48 » |
|
j/w. P.S dajcie bulid jakiegos neca summ na 1.11
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ripper-BoH-
BoH Member
Ma?omówny
|
chyba niczym sie nie rozni zbytnio od tego, co byl na 1.10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nowak
Ma?omówny
AKCJA : MASZ SS I CZAKO NA HC MASZ JUZ KLAN ELIT!
|
TAKI SAM JA K NA 1.10 TOTAL_HOL !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c9-Total
|
to lepiej dawac 20 w fe czy amp/lr ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fimer[9]
|
raczej nie taki sam, bo nie ma już buga z marrowwalkami czy jak to tam..
teraz chyba lepszy jest summon + psn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c9-Total
|
no wlasnie. ja teraz mam summona i w ogole nie dowałem w bsa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dixtra-AZM-
AZM Member
Ma?omówny
Ojciec Rydzyk
|
imo dalej ownzuje build by Jaras co jest na realm.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coa-miko
|
jest kto do jasnej dupy kasuje mojego posta pewnie total pyzda !
edit by fimer: ja kasuje, bo spamujesz tym postem zamiast podać chociaż link do buildu czy coś..
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2007, 09:51:48 wysłane przez Fimer[9] »
|
|
|
|
|
Reaper[9]
Circle of Nine Member
Ma?omówny
|
zapodajcie mi jakis bulid na najlepszego pala waszym zdaniem na 1,11 (itemy,skille,statki) Total ty jakimś palem biegales zanim oddales mi itemy, pochwal sie;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andi
Circle of Nine Member
Ma?omówny
|
Zalezy co chcesz takim palem niszczyc? czy chcesz jebac ubery czy expowac czy biegac ogolnie po aktach i bic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c9-Total
|
ja miałem zealota.
zapał max sw. tarcza max fanatyzm max pchnięcie max reszta na dojscie i wedle uznania.
siła: ja mialem go tak zbugowanego ze nic nie dodawałem. (anni 20 + torch perf) dex pod blok hp all
stuff taki jak widziales: helm wilhelma kratownica na szyje zaka non upg ( bo jak upg to nie zrobisz buga z siłą) grief ( masz mojego ) równie dobrze mozesz dać takie to berło nie pamietam nazwy zbroja: przymus(durres) albo hart. pas: wigor buty goblina ręce draki (najlepiej zeby miały duzo siły pod buga i duzo ll) ringi wedle uznania ja mialem raven + rare ml ll.
merc najlepiej z mocą stuff: gaza, posłuszeństwo w eth zagatkowym toporze, i zbroja albo kamień albo cos z defem + res. np anioł.
o hammera pytaj andiego.
z powazaniem vonBaca
miało być RENCE ty POLAK. edit by lic
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2008, 11:55:41 wysłane przez c9-Total »
|
|
|
|
|
Reaper[9]
Circle of Nine Member
Ma?omówny
|
Zalezy co chcesz takim palem niszczyc? czy chcesz jebac ubery czy expowac czy biegac ogolnie po aktach i bic.
Dawaj Andi swój bulid na hammera. ja dodam ze zelem tez mozna latac po aktach i zabijać  (przykładem tego jest jaraś ktory nabił 97 ~~) A jest jakiś palc co to Ut ubije i pobiegać tez można?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2008, 12:46:12 wysłane przez Reaper[9] »
|
|
|
|
|
Andi
Circle of Nine Member
Ma?omówny
|
no zealot daje rade ubery i exp ale mi jakos nie podchodzil wolalem hammerem biegac po aktach
Moj hammer stuff :
GA + UM CZAKO + UM 2x BK RING or 1 ognik zależy jak leży ( ogolnie jak masz boo to daje rade bez ognika na duszach ) RĘCE TO MARA ZAKARUM z DIAMONDEM HOTO WODOLAZY merc z obrona i jazda
skille:
WIGOR MAX KONCENTRACJA MAX MLOTY MAX + SYNERGIE ( chyba blogoslawiona celnosc ) Ja dawalem jeszcze 1 w odkupienie i reszta HOLY SHIELD chyba o niczym nie zapomnialem ;p
no i staty : str pod stuff na bugu ofc dex pod blok ( pamietac trzeba ze z hs masz tam 3x% czy coś) reszta vit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c9-Total
|
jest jeszcze FoH ale nie wiem czy jestes zainteresowany ;P to jest ten z Pociskiem niebios 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|